Bröstprotes

Återfå din kvinnlighet med en bröstprotes

Andra produkter

REHAB-BUTIK MED BRETT UTBUD

I vår butik i Stockholm hittar du ett brett utbud av produkter för rehabilitering och för att undvika skador vid idrott och andra aktiviteter.

Våra vanligaste produkter

I vårt kompletta utbud av skydd, stöd och ortoser hittar du bland annat knäortoser som hjälper dig att komma igång med ditt idrottande efter en led- eller korsbandsskada. Vi saluför produkter som rekommenderas av ledande sjukgymnaster.

En halskrage kan hjälpa dig som har råkat ut för en nackskada och ge dig extra stöd i vardagen eller vid aktiviteter där det kan behövas.

Stödstrumpor är ett viktigt hjälpmedel för den som har problem med åderbråck eller venösa bensår. De kan även hjälpa den som har problem med svullna ben eller har ett stillasittande jobb. Många gravida har stor hjälp av att använda stödstrumpor för att minska värken i benen. Stödstrumpan gör att blodcirkulationen ökar i benen och minskar smärtor.

Sportskydd är många gånger nödvändiga för att ge extra stöd vid extrema sportformer eller om man har en känslig kroppsdel som kan behöva avlastas. Kom in till oss och prova ut ett sportskydd som verkligen passar dig.

Redo för ett aktivt liv året runt

Med våra smarta skor med inbyggt halkskydd är du redo för ett aktivt liv även på vintern. Det finns till och med träningsskor med dubbar som gör det möjligt att springa även på isiga vintervägar. Du som vill ha en flexibel vintersko som även kan användas inomhus väljer med fördel lösa dubbar som kan sättas på och tas av med ett snabbt handgrepp.

Vi har även ett brett utbud av ergonomiska skor som ger dig extra komfort i vardagen. Välkommen in för att prova på hur ett par riktigt bra skor kan göra skillnad för dig.

Problem med fötterna?

Välkommen in till vår butik för en gratis gånganalys. Vi hittar orsaken till problem såsom nedsjunkna fotvalv och hälsporre. Med hjälp av ett inlägg kan vi snabbt lösa dina problem.

Boka tid för utprovning av en bröstprotes